Un răsărit la 2 Mai

Mărturisesc că nu sunt o persoană matinală și că rar m-am deranjat să mă trezesc pentru un răsărit, dar ăsta de la 2 Mai mi-a dat un zen mișto rău.

O piesă de la Naïka

Am descoperit-o pe fata asta într-o duminică și tare bine s-a asortat mood-ului meu: delicioasă și efervescentă ca o băutură de savurat pe înserate.

O mână de rochii de la Sinsay

Am alunecat din una în alta cu o plăcere nebună pentru că imprimeurile florale mă binedispun și materialele vaporoase au fost ca o mângâiere – știu sigur că-mi va fi mai greu să-mi iau rămas bun de la surorile astea trei decât de la vară.

Un serial italian cu Vittoria Puccini – The Trial

Am văzut serialul la @lavinia.anghelache și imediat cum m-am prins că e italian și o are pe Puccini în rol principal am știut că e ce trebuie. A fost. L-am dat gata în două zile și nu regret nimic. Îl găsiți pe netflix.

O carte citită pe nerăsuflate la un Aperol – Portocala Sângerie

Sinceră să fiu nu mă așteptam să mă prindă atât de tare cartea lui Harriet Tyce, dar mi-a fost absolut imposibil să o las din mână. Mi-a plăcut mult, dincolo de faptul că e un thriller psihologic reușit, pentru subiectele pe care le abordează -violența în familie, violul, etica profesională, condiția de părinte vs. carieră, roluri în cuplu, infidelitate, relații toxice, dependență de sex – și pentru felul deschis și smart în care le abordează.

Redescoperirea unui film început odată și lăsat baltă – 500 Days with Summer

Am încercat cu ani în urmă să pătrund în povestea lui Summer, dar n-am reușit să rămân acolo decât vreo 15-20 de minute – n-aș ști să spun exact de ce. Luna asta însă m-am reîntâlnit cu Summer și Tom și am simțit brusc că vreau să-mi petrec timpul cu ei – vibe-ul a fost același, probabil mood-ul meu s-a schimbat sau poate că am reușit să o diger mai bine pe Summer după ce am acceptat anumite chestii despre mine. În orice caz 500 Days with Summer a făcut ce a făcut și a reușit să sară în tolba cu bucurii de august.

Pe voi ce v-a bucurat luna asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

Bucuriile lui Decembrie

Film: The Hand of God Îi mulțumesc lui Fabietto și mămucă-sii cu farsele ei că m-au făcut să zâmbesc, ba chiar să hohotesc de nebună, într-o noapte complet banală dintr-o zi de[...]

32 de bucurii mari și mici

În mai număr bucuriile odată cu anii și le număr mai devreme pentru că e luna aia în care fericirea e parcă mai plină și mai din belșug, e luna pe care o consider luna mea și e cea[...]

Bucuriile lui Martie

Zilele astea, poate mai mult ca oricând, trebuie să învățăm să ne păstrăm optimismul și să ne concentrăm asupra motivelor de zâmbet din viața noastră. Așa că, pe rețeta[...]