Film: The Hand of God

Îi mulțumesc lui Fabietto și mămucă-sii cu farsele ei că m-au făcut să zâmbesc, ba chiar să hohotesc de nebună, într-o noapte complet banală dintr-o zi de vacanță – cine a văzut filmul știe că mă abțin să o menționez pe baroană cu peria ei de fildeș – încă nu-mi revin.

Carte: Mă găsești când vrei – Lavinia Braniște

Cel mai recent roman al Laviniei Braniște pe care eu, recunosc, am citit-o pentru prima dată, își câștigă locul de bucurie pentru că m-a făcut să-l devorez în câteva ore, ceva ce nu mă mai încumentasem să fac de ceva vreme cu o carte – altfel spus, m-a cam făcut să uit de timp și de lipsa lui.
PS: Mă găsești când vrei a ajuns la mine pentru că sunt incapabilă să intru într-o librărie fără să plec cu măcar o carte sub braț. Mulțumesc, Cărturești, pentru tentație!

Eveniment: Bouty Fair

Am fost să arunc un ochi, m-am bucurat de vibe-ul christmassy, m-am pricopsit cu niște globulețe complet drăgălașe de la Lumea Ceramicii și am întâlnit cel mai amabil domn paznic din istorie, un fel de gazdă primitoare care te face să te simți acasă – jur c-aș vrea să multiplic oamenii ca el.

Muzică: Utopia de la Lykke Li

Piesa asta mă face să râd, să plâng, să fiu bipolară, să vreau, să mă întreb ce, să îmi răspund și apoi să mă umfle iar râsu-plânsu.
Concluzie: îmi place grav Lykke Li, cum nu cred că mi-a mai plăcut înainte, cu întregul album So sad so sexy și e încă un mister cum de a ajuns la mine abia acum când e apărut deja din 2018.

sursă foto: nottara.ro

Teatru: Provocări inocente

Piesa în regia lui Ljupco Gyorgievski a fost o bucurie nu doar pentru că aduce în discuție subiecte sensibile într-o notă comică, ci și prin prisma faptului că eu și my bestie am avut o zi întreagă doar a noastră în care am făcut fix ce ne-am dorit și ne-am dorit să mergem la teatru.

Bonus: o dimineață de 31 cu o trezire devreme, o meditație și o cafea c-un om ca o îmbrățișare care știe cum stă treaba cu rezoluțiile.


Pe voi ce v-a bucurat la final de an?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related post

Bucuriile lui August

Un răsărit la 2 Mai Mărturisesc că nu sunt o persoană matinală și că rar m-am deranjat să mă trezesc pentru un răsărit, dar ăsta de la 2 Mai mi-a dat un zen mișto rău. O[...]

32 de bucurii mari și mici

În mai număr bucuriile odată cu anii și le număr mai devreme pentru că e luna aia în care fericirea e parcă mai plină și mai din belșug, e luna pe care o consider luna mea și e cea[...]

Bucuriile lui Martie

Zilele astea, poate mai mult ca oricând, trebuie să învățăm să ne păstrăm optimismul și să ne concentrăm asupra motivelor de zâmbet din viața noastră. Așa că, pe rețeta[...]