Recunosc că astăzi nu m-am trezit prea inspirată și că habar n-aveam despre ce să scriu până când am deschis instagram și am dat peste postarea Nicoletei Ababei care mi-a înseninat ziua și mi-a sugerat c-ar fi o idee tare bună să vorbesc despre oamenii faini din online-ul românesc. Cel mai probabil îi urmăriți deja pentru că sunt oameni care activează în domeniul ăsta de ceva vreme și fac o treabă minunată. Dar dacă se întâmplă totuși să nu fi aflat de ei până acum, consider că ăsta e momentul perfect să mergeți să aruncați un ochi la conținutul lor – e creativ și de calitate și, așa cum mă inspiră pe mine, sunt sigură că vă va inspira și pe voi.

@andreea_chiuaru

Încep cu Andreea pentru că pe ea am reușit să o cunosc personal după ani buni în care i-am urmărit contul de instagram cu mult interes. Mai nou nu ratez nimic din ce scrie pe blogdeidei.ro și recunosc că pentru mine, ca cititor și blogger de carte, e o sursă importantă de informație. Andreea nu scrie doar despre cărți și asta mă face să iubesc cu atât mai mult contentul ei. Andreea scrie despre ascunzișurile unui blog de carte, chestie pentru care nu pot să nu o apreciez, și mai nou oferă tipsuri de călătorie. Dacă n-o urmărești deja, ar fi cazul s-o faci!

@mamapetoc

Postarea despre care vă spuneam că m-a inspirat de dimineață

Pe Nicoleta, frumoasa @mamapetoc o urmăresc cam de un an  și tare mă bucur c-am reușit să ne găsim. Eu nu sunt nici mamă, nici pe toc nu prea stau, dar rar am dat peste femei atât de cool ca ea și care povestesc așa vrăjitoresc. Blogul Nicoletei, mamapetoc.ro, este un blog de lifestyle, beauty & parenting, dar cel mai important Nicoleta e și cititor, așa că n-aș avea cum să n-o iubesc. Tot de la ea am cules și cele mai faine sfaturi despre ce înseamnă instagram și am aflat că poți să ai un feed creativ folosindu-te doar de telefon. Fuga pe instagramul ei să vezi ce înseamnă un om cu imaginație!

 @andreea.balaban

Pe Andreea Balaban o știe cam toată lumea și nu cred că mai are nevoie de prezentare, dar o să vă spun de ce o urmăresc eu și ce anume mă inspiră din conținutul ei balabanian. Vă mărturisesc că nu am văzut-o niciodată ca pe un blogger de beauty, deși am impresia că asta a fost la bază. M-a atras Andreea prin pasiunea ei pentru vintage – țin minte că mi-a atras atenția în perioada în care își poza gențile goblen și acum că privesc în urmă pot spune că e foarte evidentă evoluția ei. Îmi place stilul Andreei, îmi place că e smart și funny, că e autentică și volubilă. Trebuie spus că o urmăresc mai mult ca vlogger decât ca blogger și că îmi place să adun de la ea recomandări de carte și film. 

@luisaene

Pe Luisa o urmăresc în special pentru conținutul de pe blog, carticafeasitutun.ro. Îmi place cum scrie și ce scrie. Avem în comun interesul pentru cărțile de psihologie și de dezvoltare personală, motiv pentru care nu ezit să arunc un ochi la recomandările ei. Îmi place că Luisa vorbește pe pagina ei de facebook și despre muzică și m-a surprins că e interesată de serialele coreene – o chestie tare pe sufletul meu. Vă mai spun atât: la un concurs organizat de ea și de Editura Herald am câștigat pentru prima dată în viață un pachet de două cărți, unele scrise de Freud. #happyhappy #joyjoy

@hypewit

Pe Adriana Matei am găsit-o pe instagram, dar mai nou o urmăresc pe Youtube. E de un bun-simț cum rar întâlnești și e o prezență atât de fresh și de plăcută că m-a cucerit pe loc. Îmi plac rubricile ei de INSTASTIL, îmi place că e funny, dar mai ales îmi place pentru că abordează din când în când și subiectul cărți.

@inoza.ro

Mai mult decât conținutul de pe instagram, când vine vorba de Inoza.ro, mă interesează conținutul de pe blog. Ina Țăranu-Hofnăr este un storyteller delicios care se desfășoară într-un spațiu chic. Poveștile ei îmi rup întotdeauna zâmbete sau mă pun pe gânduri, în parte pentru că sunt tare bine spuse, în parte pentru că abordează subiecte fix pe sufletul meu.

@arinawander

Pe Arina Lazăr sau @arinawander o urmăresc pe instagram, dar îmi place să arunc un ochi și pe blogul ei, arinawander.com, unde scrie despre seriale, restaurante și cafenele cochete și unde oferă o mulțime de tipsuri pentru creatorii de conținut aflați la început de drum. Eu am aflat o mulțime de chestii interesante răsfoindu-i blogul, așa că dacă ești în căutare de informații și inspirație, n-ar fi rău să-i faci o vizită.

@amyhozat

Închei cu Amy Hozat pentru că e cea mai recentă descoperire de pe instagram. Când am găsit-o, pur întâmplător, am fost ferm convinsă că e nu e de pe la noi pentru că fotografiile și stilul ei personal sunt complet altceva. Amy este iubitoare de vintage și mămica a două fetițe superbe, cea mică îmi amintește de Shirley Temple. Blogul ei shabby chic e foarte primitor și de curând am început să îl citesc cu mare plăcere. Intrați să aruncați un ochi, s-ar putea să vă placă!

Pe voi ce oameni din online vă inspiră?

XOXO

2 Comments
  1. Wow, sunt onorata sa ma aflu in lista oamenilor pe care ii urmaresti pe Insta. Dar si sa fiu alaturi de alti oameni pe care i-ai mentionat si pe care ii apreciez la randul meu! M-am bucurat mult cand mi-am gasit numele la tine pe blog, e o recompensa uriasa pentru mine! Aprecierea este reciproca! Multumesc foarte mult!

    • Eu mulțumesc, pentru feedback și pentru că exiști și îmi faci zilele mai frumoase. Ești un om tare pe sufletul meu și sper să ne cunoaștem și personal în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

8 idei de activităti pentru acasă

Citește mult și bine Citește toate cărțile pe care le-ai achiziționat în ultima vreme și pe care timpul nu ți-a permis să le deschizi. Eu am un teac generos care mă așteaptă pe[...]

Cadouri pe care iubitorii de cărti le vor adora

Se știe că luna decembrie este luna cadourilor și se mai știe și că cititorii adoră orice are legătură cu pasiunea lor, așa că m-am gândit să vin cu câteva idei de cadouri pentru[...]

5 Motive să te bucuri de vremea rece

Băuturile calde Vremea rece vine cu o ofertă variată, așa că, fie că ești genul ceai de portocală, fie că alegi ciocolata caldă ori vinul fiert, nu te poți plânge că iarna nu[...]