Cărti la un super pret

La Shop my library cărțile au prețuri între 5 și 30 de lei și satisfac toate gusturile. Vei găsi orice gen de carte dorești, ficțiune și non-ficțiune, autori străini și autori români deopotrivă. Deși expozanții vând, de cele mai multe ori, cărți pe care le-au citit deja, starea cărților nu te-ar duce cu gândul că au trecut și prin alte mâini înainte să ajungă la tine, așa că târgul ăsta e genul de eveniment care împacă și portofele, și suflete și îți oferă posibilitatea să citești mai mult fără să intri la cheltuieli prea mari.

Socializare cu oameni faini care îti împărtășesc pasiunea pentru lectură

Nu știu cum sunt alții, dar eu nu am foarte mulți prieteni care să îmi împărtășească pasiunea pentru lectură, așa că mă bucură tare mult atunci când se prezintă posibilitatea să găsesc oameni alături de care pot să mă așez la povești despre ultimele mele lecturi. Andreea Chiuaru, vinovata pentru super târgul ăsta de carte, este genul de om pe care mă bucur tare mult că am ajuns să îl cunosc și alături de care îmi place tare mult să dezbat pe tema cărți. Andreea face recomandări bune și povestește argumentat de ce i-a plăcut sau de ce nu i-a plăcut o carte și în puținele ocazii în care ne-am văzut am aflat că ne cam potrivim când vine vorba de ficțiuni.

Tucano Coffee e locul perfect pentru coffeeholici

Am uitat oare să vă spun că târgul își are căsuța la Tucano și că la Tucano găsești cele mai speciale cafele – Cocos Raf, Tucano Vanilla Raf, Cannabis Coffee – și cele mai delicioase cheescake-uri? Ei bine, da, la Tucano se întâmplă și cea de-a zecea ediție Shop my library și ai liber la arome ca-n povești, cu o Spicy Winter Coffee, în timp ce răsfoiești proaspetele achiziții făcute la târg.

Poti cumpăra cadouri de Crăciun pentru prietenii bookaholici

Dacă ai prieteni care iubesc să citească, Shop my library e ocazia perfectă să le cumperi cadouri de Crăciun. Prețurile, v-am spus deja, sunt tare îmbietoare și nu mă îndoiesc că la târg ai putea să găsești acea carte care să bucure sufletele celor dragi.

La editia #10 târgul ne așteaptă cu aromă de sărbătoare

Pentru că luna decembrie e magică, la Shop my library ediția #10 se va lăsa cu surprize care implică, desigur, cărți. Avem șansa să ne dăm întâlnire pe nevăzute cu o carte și să trăim apoi o mare dragoste la prima vedere. La standul @andreea_chiuaru și @martipaan selecția blind-date are preț fix: 10 lei. Totodată, la ediția #10, fiecare dintre noi poate să se transforme în Moș Crăciun pentru câteva minute, donând o carte pentru dotarea unei biblioteci din Maramureș – o inițiativă a Andreei tare pe sufletul meu.

Deci, nu uitați, la Shop my library, pe 14 decembrie, între 11:00 și 17:00 ne așteaptă cărți, cafele și oameni faini pe săturate.

Ne vedem la târg, da?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related post

Recomandări de weekend: Carte, Muzică & Film

Sinceră să fiu când m-am trezit eram în pană de idei. M-a salvat ieșirea cu o prietenă și un delicios cappuccino italian – așa muze să tot aibă omul! Și pentru că mie cam tot ce e[...]

Librăriile Cărturești au ajuns și în Pitești

Orașul meu este genul de oraș în care librăriile mai des se închid decât să se deschidă. Nu este, desigur, un motiv de mândrie, dar așa stau lucrurile la Pitești. Nu o să insist[...]

Ce mi-am luat ieri de la Shop my library

Ieri s-a desfășurat Ediția cu numărul 8 a târgului de carte organizat de Andreea Chiuaru. După câteva luni în care mi-am propus de fiecare dată să ajung și eu la târg, fără să[...]