Fie că vrei să te scufunzi puțin în dulcele anilor ce au trecut, fie că vrei să strângi câteva amintiri pentru mai încolo, ți-am pregătit 10 idei numai bune de încercat în weekend. Eu, până îmi termin cafeaua, am de gând să-mi scriu o scrisoare numai bună de deschis peste 10 ani, cu care să o surprind colosal pe Ela din viitor. De ascultat, ascult TNT – Ani de liceu. Rămâne între noi. Să nu mă dați de gol!

Și-acum niște idei-idei!

1.

Întâlnește-te cu un prieten vechi, unul pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Stați la o cafea și la o poveste, e plăcut să depeni amintiri cu oameni care ți-au marcat existența într-un fel sau altul.

2.

Scrie o scrisoare pentru tine din viitor. Chestia asta, pe lângă faptul că e distractivă, e și un bun exercițiu prin care îți poți urmări evoluția în timp.

3.

Vizionează un film sau un desen animat al copilăriei. Eu nu mă pot hotărî între Sailor Moon și Viața cu Louie. Tu?

4.

Fă o capsulă a timpului împreună cu cea mai bună prietenă. Deși nu e tocmai frumos afară, pământul e moale și poate fi săpat mai ușor în perioada asta *în cazul în care vreți să vă ascundeți amintirile undeva prin pădure, sub ramuri de copac*

5.

Cumpără niște baloane, leagă un mesaj pozitiv de ele și dă-le drumul în vânt. Sufla puternic și sigur o să ducă mesajele tale la cineva care chiar are nevoie de ele.

6.

Citește o carte și vizionează un film apărute în anul în care te-ai născut. Chiar așa, tu știi ce filme și ce cărți au văzut lumina odată cu tine?

7.

Răsfoiește albumele foto cu poze de demult. Treaba asta o poți face oricând, ba chiar mi se pare sănătos s-o faci cel puțin de două ori pe an. Mie îmi face o plăcere nemaipomenită să-mi amintesc ocazia cu care a fost făcută fiecare poză în parte.

8.

Fă un playlist cu muzica pe care o ascultai și o fredonai alături de prietenele tale când erați mici. Hit-urile alea proaste care, culmea, ni se mai par, chiar și astăzi, mai bune decât peste 70% din muzica ce se aude pe radio zi de zi.

9.

Ține evidența celor mai plăcute întâmplări. Notează într-un jurnal fiecare bucurie pe care vrei să o transformi în amintire. E totodată o bună modalitate prin care îți poți exprima recunoștința față de viață.

10.

Ia-ți de mână omul drag și mergeți să înălțați împreună un lampion și să vă puneți o dorință.

Și acum, ia spune, care idee îți face cel mai tare cu ochiul?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

32 de bucurii mari și mici

În mai număr bucuriile odată cu anii și le număr mai devreme pentru că e luna aia în care fericirea e parcă mai plină și mai din belșug, e luna pe care o consider luna mea și e cea[...]

Bucuriile lui Martie

Zilele astea, poate mai mult ca oricând, trebuie să învățăm să ne păstrăm optimismul și să ne concentrăm asupra motivelor de zâmbet din viața noastră. Așa că, pe rețeta[...]

8 idei de activităti pentru acasă

Citește mult și bine Citește toate cărțile pe care le-ai achiziționat în ultima vreme și pe care timpul nu ți-a permis să le deschizi. Eu am un teac generos care mă așteaptă pe[...]