1. Pentru că eşti creaţa mea şi pentru că nimeni nu mai are creaţă ca tine.

2. Pentru că, deşi am fost o scorpie de-a lungul anilor, nu m-ai părăsit pe drum.

3. Pentru că ai rămas prietena mea după ce ţi-am aruncat cu roşii şi cleşti de rufe în casă, acum vreo 15 ani când cartofii îţi bubuiau în tigaie ( btw partea cu roşiile a fost ideea Corinei)

4. Pentru că am făcut împreună bătăile alea cu apă pe stradă la bunicii tăi şi am băut bidonul ăla de vin, cu dopul, sus în vârful dealului, după săniuş.

5. Pentru că deşi ne-am cumpărat acelaşi costum de baie (dramă totală) şi ne-a plăcut acelaşi băiat când eram mici, toate s-au dus, dar noi am rămas.

PRESS PLAY:

6. Pentru că suntem Surorile Sisters şi între noi nu există secrete

7. Pentru că deşi dormi aiurea şi îmi furi adesea pătura eşti printre puţinele persoane lângă care pot să dorm adânc şi pentru că îmi faci gongi înainte să mergem la somn.

8. Pentru că hainele tale sunt hainele mele şi viceversa şi pentru că îmi faci de fiecare dată cele mai frumoase cadouri.

9. Pentru că eşti printre puţinele persoane care se pot ţine de debitul meu verbal, fără să mă întrerupă şi fără să-mi ceară să vorbesc mai puţin repede, pentru că nu te temi de ciudăţeniile mele şi pentru că în preajma ta pot să spun orice şi oricum fără să simt că sunt judecată sau greşit interpretată.

10. Pentru că râdem sănătos şi anormal de mult când suntem împreună.

11. Pentru că nimeni nu mă face la păr ca tine şi nu-mi suportă ţâfnele cum mi le suporţi tu.

12. Pentru că eşti cel mai zen om pe care îl cunosc şi-mi împrumuţi din zen-ul tău de fiecare dată când am nevoie.

13. Pentru că ştii că de fiecare dată când trecem pe lângă o biserică şi mă cufund în tăcere înseamnă că mă rog în gând şi taci şi mă laşi cu obiceiurile mele.

14. Pentru că aşa cum ştii asta ştii totul despre mine şi poţi să-ţi dai seama numai dintr-o privire dacă sunt bine sau nu.

15. Pentru că deşi am făcut o mulţime de lucruri împreună mai avem o grămadă de planuri şi o grămadă de amintiri de strâns.

16. Pentru că eşti alături de mine mereu şi mă împingi de la spate când obosesc şi vreau să renunţ.

17. Pentru că la tine e ca la mine şi soţul tău face cele mai bune clătite.

18. Pentru că faci ca noi, cuvântul care îmi provoacă alergie, să capete sens şi să-nţeleg că de multe ori e bine şi în doi nu doar de una singură.

19. Pentru că, deşi n-aveam habar la început, cei 22 de ani de ani de prietenie au dovedit că suntem suflete pereche.

20. Pentru că mi-ai împrumutat de atâtea ori urechea şi umărul, pentru că m-ai dus în spate şi m-ai ţinut de mână.

21. Pentru că prietenia noastră e prietenie aripi, prietenie carusel, prietenie batistă şi prietenie infinit…

şi cine n-are creaţă să-şi cumpere, am zis!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

Oameni de care e mai sănătos să stăm la distantă

Acum ceva vreme, după o zi în care se presupunea că trebuie să mă distrez, m-am întors acasă mai obosită ca după o zi de muncă și s-a întâmplat ca pe una din paginile pe care le[...]

Wine not?

Capitolul II/Poveste de Toamnă/Elizabeth Taylor/ Wine, Women, Woods/  Sau cum să arunci în același coș cu mere și frunze, o divă de Hollywood și-o melodie-bucurie, venită de la un prieten[...]

Girls of the Wild

Capitolul I/ Poveste de Vară/ Your vibe attracts your tribe/ De curând eu și draga mea super prietenă  ne-am propus să ne aruncăm în brațele metamorfozei la sosirea fiecărui anotimp. Să[...]