Sex/Life – Codependență

Sex/Life i-a fost recomandat unei prietene de o prietenă și tot așa până mi-a fost recomandat și mie. Pentru unii telenovelist, pentru alții lipsit de pudoare, serialul în sine nu spune o poveste despre care să nu fi auzit înainte: o ea, căsătorită cu băiatul bun, îngropată până în gât în creșterea a doi copii, se simte neîmplinită, deși mărturisește că are 85% din tot ce și-a dorit vreodată, și își amintește de fostul iubit, băiatul rău, care în prezent e fuck-buddy al bunei ei prietene.
Serialul e inspirat de cartea 44 Chapters About 4 Men și dacă te raportezi la el prin prisma ideii de codependență e mișto rău pentru că nu mai vezi o femeie care se zbate pentru un 15% reprezentat de sex, ci niște tipare și mecanisme care ridică întrebări interesante la fileu.

Clickbait – Doză de adrenalină

Clickbait este o miniserie australiană comparată de unii cu The Undoing – care mie nu mi-a plăcut – și cu Black Miror pe care încă nu l-am văzut.
Serialul spune povestea lui Nick Brewer, kinetoterapeut al echipei de volei într-o universitate. După o ceartă cu sora lui, Nick este răpit și ajunge într-un film pe net în care se autoacuză ca agresor al femeilor și mărturisește că a omorât pe cineva. La 5 milioane de vizualizari ale filmului Nick anunță că va fi ucis.
Fiecare episod urmărește o nouă perspectivă asupra faptelor, iar finalul e absolut mind-blowing.

Emily in Paris – Antidepresiv

Despre Emily în Paris s-a zis că francezii își bat joc de el, criticii îl urăsc și fanii sunt obsedați. În orice caz a creat o adevărată isterie încă de la apariție, iar eu am ajuns să îl văd, deși de obicei evit serialele cu hype, pentru că, de ce să nu recunosc, în perioada în care a apărut nu aveam nimic mai bun de făcut – sau poate că aveam, dar eram o legumă și nu mă simțeam în stare de ceva mai bun.
Probabil vă întrebați de ce îl mai recomand. O fac tocmai pentru că a fost capabil să-i amintească unei legume că are o mulțime de lucruri de făcut – așa că e perfect pentru oricine trece printr-o perioadă mai puțin roz.
Emily in Paris este o comedie romantică și o urmărește, desigur, pe Emily, o tânără ambițioasă de douăzeci de ani, care este trimisă în Franța la o agenție de marketing pariziană pe care tocmai a cumpărat-o firma americană pentru care ea lucrează.
Serialul a fost creat de Darren Starr, creatorul fenomenului Sex and the City – un serial la care m-am uitat cam din joi în Paște, iar sezonul 2 pe care îl aștept cu entuziasm apare pe 22 decembrie.

Tu ce seriale recomanzi?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

Filmele lui 2021

Complet necunoscuți Într-o seară, la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord să răspundă la[...]

4 Filme de văzut în perioada sărbătorilor de iarnă

The Holiday Calendar (2018) Abby, o fotografă talentată și plafonată la locul de muncă se reîntâlnește după mult timp cu bunul ei prieten fotograf de călătorii care se reîntoarce[...]

4 Filme cu vibe de vacantă

Lost in Translation (2003) – Japonia Bob Harris și Charlotte sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraș pentru a filma o reclamă la whiskey, în[...]