The Holiday Calendar (2018)


Abby, o fotografă talentată și plafonată la locul de muncă se reîntâlnește după mult timp cu bunul ei prieten fotograf de călătorii care se reîntoarce acasă pentru a se stabili. La o reuniune de familie Abby moștenește de la bunicul ei un calendar de advent care poate prezice viitorul, arătându-i astfel și calea către iubire.
Cam dulce pentru cei care nu gustă siropul și cumva plin de clișee, The Holiday Calendar are totuși magia lui, e simpatic și cumva în ton cu nebunia pe care au strârnit-o calendarele advent.

Holidate (2020)


Sloane și Jackson detestă sărbătorile. Cu aceste ocazii, ambii sunt singuri, trebuie să dea explicații rudelor sau se văd obligați să petreacă timpul cu parteneri ciudați doar pentru a se conforma așteptărilor. Dar când se întâlnesc de Crăciun într-o împrejurare penibilă, cei doi fac un aranjament: vor fi perechea celuilalt la toate ocaziile festive din an. Împărtășind o aversiune comună împotriva sărbătorilor și asigurându-se reciproc că celălalt nu-i interesează, ei devin perechea perfectă, ceea ce conduce la nenumărate situații amuzante și provocatoare. Însă după un an întreg de sărbători absurde petrecute împreună, Sloane și Jackson își dau seama că ceea ce ambii detestă s-ar putea să devină ceva ce ambii îndrăgesc.
Nici Holidate nu se ferește de clișee, dar știu că am râs mult pentru că pe undeva împărtășesc viziunea protagoniștilor, așa că nu regret nimic și îl recomand tuturor spiridușilor morocănoși care din întâmplare, sau nu, au ajuns pe blog.

Last Christmas (2020)


Kate bântuie fără sens prin Londra în pline pregătiri de sărbători. E un mănunchi de decizii neinspirate, își dorește să devină cântăreață, dar este respinsă la fiecare audiție, își detestă job-ul de Elf dintr-un magazin cu tematică de Crăciun și fuge de familie, căutând în fiecare noapte refugiu pe la prietenii deja obosiți de prezența și egoismul ei. Tom, un tânăr care pare prea bun ca să fie adevărat, intră în viața ei pe neașteptate și se transformă într-o voce a rațiunii care o face să-și schimbe viziunea despre viață.
Despre Last Christmas am mai scris și scriu din nou acum pentru că e genul de film de Crăciun pe care chiar cred că trebuie să-l vezi. Mesajul pe care vrea să îl transmită și emoțiile în care îl împachetează sunt un fel de ghiont duios care te face să conștientizezi că merită să îți arăți puțin mai mult recunoștința față de viață.

Love Hard (2021)


O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva.
Am bifat Love Hard recent și a fost o injecție de cheerfulness. Cumva și caustic, și sensibil, Love Hard îți amintește cum e cu romance-ul de când cu rețelele sociale și site-urile de dating, cum e cu filterele, cum e cu așteptările, cum e cu nevoia de validare, șamd. Plus că e funny și nu piezi nimic dacă arunci un ochi.

Tu ce filme de Crăciun recomanzi?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

Filmele lui 2021

Complet necunoscuți Într-o seară, la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord să răspundă la[...]

3 seriale de văzut pe Netflix în weekend

Sex/Life – Codependență Sex/Life i-a fost recomandat unei prietene de o prietenă și tot așa până mi-a fost recomandat și mie. Pentru unii telenovelist, pentru alții lipsit de[...]

4 Filme cu vibe de vacantă

Lost in Translation (2003) – Japonia Bob Harris și Charlotte sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraș pentru a filma o reclamă la whiskey, în[...]