Băuturile calde

Vremea rece vine cu o ofertă variată, așa că, fie că ești genul ceai de portocală, fie că alegi ciocolata caldă ori vinul fiert, nu te poți plânge că iarna nu aduce cu ea arome și tihnă. În jurul meu totul s-a transformat în portocală, de la tradiționalele mandarine mâncate în cantități industriale, până la ceaiul din cană, uleiul esențial din lampa de aromaterapie, măștile de față și umplutura din ciocolată. La voi cu ce fel de aromă a venit luna decembrie?

Filmele de Crăciun

Știu, e cam devreme să vorbim de Crăciun, dar vă spun sincer că n-am mai așteptat cu atât entuziasm sărbătorile de iarnă de când eram copil și pentru că vreau să retrăiesc senzațiile alea din vremurile cu colinde, zăpezi și Singur acasă, mi-am propus să revăd toate filmele crăciunistice văzute de-a lungul anilor. Nu cred că e cazul să vă spun ce prieten de nădejde este Netflix, e plin de povești, și vechi, și noi.

Lecturi sub păturici pufoase

Pentru că luna noiembrie nu s-a lăsat cu prea multe lecturi, mi-am propus să profit de sărbători ca să-mi dau restanțele, așa că decembrie vine cu o listă destul de lungă de cărți pe care n-am apucat să le citesc peste toamnă, dar și de cărți proaspăt achiziționate. Ce pot să spun, e tare plăcut să te însoțești cu Murakami, Cohen, Evgheni Vodolazkin și Peter Carey la ceas de seară, în timp ce te relaxezi sub o păturică pufoasă. Voi ce lecturi aveți pe listă la început de iarnă?

Colinde

Am început să ascult colinde înainte să intrăm în luna decembrie, din pură întâmplare, când am mers la doctor pentru o ecografie. În cabinet se auzeau pe fundal Nat King Cole și Sinatra și de atunci mi-a intrat în suflet, pe ritm de jazz, spiritul Crăciunului.

Timpul să primești cărti de la Moși

Pentru că am fost cuminte Moș Nicolae e deja pe drum cu ultimele cărți din seria Melania Lupu, iar scrisoarea pentru Moș Crăciun e aproape gata. Nu știu dacă are loc în sac pentru tot ce-mi doresc eu, dar negociem și poate, poate, îmi aduce măcar 50% din ce-mi poftește sufletul și biblioteca. Voi ce cărți ați trecut pe listă pentru cei doi Moși?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

8 idei de activităti pentru acasă

Citește mult și bine Citește toate cărțile pe care le-ai achiziționat în ultima vreme și pe care timpul nu ți-a permis să le deschizi. Eu am un teac generos care mă așteaptă pe[...]

Cadouri pe care iubitorii de cărti le vor adora

Se știe că luna decembrie este luna cadourilor și se mai știe și că cititorii adoră orice are legătură cu pasiunea lor, așa că m-am gândit să vin cu câteva idei de cadouri pentru[...]

8 Activităti recreative 100% gratis

O plimbare aiurea Nu știu voi, dar eu am încercat să profit pe cât posibil de zilele astea de toamnă-vară. Mi-am pus căștile în urechi și am ieșit să cutreier străzile. Îmi[...]