Se știe că luna decembrie este luna cadourilor și se mai știe și că cititorii adoră orice are legătură cu pasiunea lor, așa că m-am gândit să vin cu câteva idei de cadouri pentru cei care au în preajma lor bookaholici și vor să meargă la sigur cu surprizele de sărbători. Nu e musai să le luați cărți, există și alte nimicuri pe sufletul bookaholicilor.

Lumânările Darshop.ro

Nouă, cititorilor, ne place al naibii de mult să creăm în jurul nostru, atunci când citim, o anumită atmosferă, așa că lumânările parfumate sunt un must. Cei de la Darshop.ro  au lumânările perfecte pentru fiecare perioadă din an, iar pentru zilele astea reci colecția Iarna, în care se regăsesc cele mai îmbietoare arome și cele mai simpatice nume – Turtă dulce, Vâsc, Seri de iarnă, Winter Joy, etc – este absolut perfectă. Pentru mai multe detalii, fuga pe site-ul lor sau la TAJ – The secret garden, unde se ține a 4-a ediția Cel mai mic târg de Crăciun din oraș.

Jurnale de lectură

Nu există cititor înrăit fără jurnal de lectură pentru că, de ce să nu recunoaștem, tentația de a extrage citate din cărțile parcurse e imposibil de înfrânt. Pe de altă parte cititorilor le trebuie o agendă pe măsura lecturilor lor, iar cei de la Diverta au niște agende care l-ar face invidios chiar și pe Moș Crăciun. Luați de aruncați un ochi pe site-ul lor! Singur o veți găsi pe cea perfectă pentru prietenul vostru cititor de cursă lungă.

Tote Bag

Cele mai dichisite Tote Bags le găsiți, desigur, la Cărturești. Oferta e largă și se pliază pe toate sufletele, așa că îi va împăca și pe cei cu gusturi pisicești și pe cei în cautare de ceva tradițional ori cu mesaje amuzante. Personal, ador trăistuțele cu personaje din cărțile mele de suflet, dar și pe cele cu titluri de romane, citite și recitite.

Gențile Bookletta

Iar cei care stau mai bine cu bugetul, își pot suprinde prietenii cititori cu o geantă de la Bookletta. Mda, despre geanta creată special pentru Femeia care citește, vorbesc. Ideea unei astfel de genți mi s-a părut absolut genială și m-a cucerit complet. Dincolo de materialele de calitate din care este confecționată, geanta Bookletta e simpatică pentru că se reinventează de fiecare dată prin cartea expusă în ”vitrină”.

Ceaiurile Basilur

Ce moment mai potrivit să te înfrupți din ceaiuri decât iarna? Mai ales că ceaiurile Basilur vin la pachet cu povești perfecte pentru perioada asta din an. Nu sunt doar delicioase și aromate cât să-ți încălzească sufletul, produsele Basilur sunt unice prin formă și design. Astfel că, cititorii care așteaptă Crăciunul ca niște copii încărcați de emoție ar fi tare încântați să primească în dar un astfel de ceai.

Căni pentru Bookaholici

În mod clar orice bookaholic care bea ceai are nevoie și de o cană. Desigur, nu poate fi orice cană, ci una care să facă diferența, una care să-l facă să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze și să o sfârșească în tihnă în timp ce răsfoiește ultima lectură la căldura unei păturici cu motive crăciunistice, iar Cana Pushkin e exact genul ăla de cană, pinky promise!

Vouă ce v-ar plăcea să primiți de Crăciun?

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related post

8 idei de activităti pentru acasă

Citește mult și bine Citește toate cărțile pe care le-ai achiziționat în ultima vreme și pe care timpul nu ți-a permis să le deschizi. Eu am un teac generos care mă așteaptă pe[...]

5 Motive să te bucuri de vremea rece

Băuturile calde Vremea rece vine cu o ofertă variată, așa că, fie că ești genul ceai de portocală, fie că alegi ciocolata caldă ori vinul fiert, nu te poți plânge că iarna nu[...]

8 Activităti recreative 100% gratis

O plimbare aiurea Nu știu voi, dar eu am încercat să profit pe cât posibil de zilele astea de toamnă-vară. Mi-am pus căștile în urechi și am ieșit să cutreier străzile. Îmi[...]